Aktiviteter

Generalforsamling 2019 – 5/3 kl. 18.30-19.30

Bestyrelsen vil snarest informere om  dato og agenda for årets generalforsamling. Det bliver spændende på mødet at drøfte det videre arbejde om udviklingen af Sorgenfri Stationsområde.

Kom til debat om bymiljø – 5/3 kl. 19.45-21.00

I direkte forlængelse af generalforsamlingen inviterer vi til åbent møde med Jep Loft.

Kom og få en god snak om bymiljø. Mødet kan ses som en slags opvarmning til processen for Sorgenfri Stationsområde, og alle er velkomne.

Da der kun er plads til 100 gæster, er tilmelding til det åbne møde nødvendig på voressorgenfri@gmail.com

Det kan købes drikkevare for 20,- pr. stk. under mødet.

Indgangen til selskabslokalerne sker ved kiosken i midterste højhus.

Hvem er Jep Loft
Jep Loft har markeret sig som fortaler for at bevare bymiljøer i København, når kommunen har haft planer om nedrivninger til fordel for ny arkitektur. Bl.a. var han modstander af Tivolis planer om et højhus, Teaterfuglen samt nedrivningen af kulturmiljøet Slagtergårdene på Vesterbro, ligesom han har været stor modstander af affredninger. Han har ofte taget kampen – og har både vundet og tabt.
Nu er Jep Loft formand for den nystiftede forening Arkitekturoprøret i Danmark, der er kritisk over for en del af tidens nybyggeri, da han mener, at det ofte er ødelæggende årsag til at gamle og velfungerende bymiljøer forsvinder. Ift. bevarelse af bymiljøer, har Jep Loft Frankrig som forbillede, hvor man har fokus på at beskytte de historiske bykerner.